Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Previous slide
Next slide

TALENT Szolgáltatási Kft. 2006-ban alakult meg és az előzmény társaságokat is figyelembe véve több mint 20 éve működik. 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel működő munkahelyi környezettechnológiai, laboratóriumi, szakértői és tanácsadói tevékenységet végző vállalkozásként működünk. Elsősorban a levegőtisztaság-védelem, klímaparaméterek, zaj- és rezgésvédelem szakterületeire specializálódtunk.

Szakterületeinken több évtizedes szakmai tapasztalat birtokában foglalkozunk mintavételi, laboratóriumi és mérnöki feladatokkal. Tevékenységünket a vonatkozó rendeletek és szabványok szerint végezzük, az általunk készített dokumentációk minden jogszabályi, szabványossági és hatósági előírásnak megfelelnek. A környezetvédelmi, munkavédelmi és engedélyezési ügyekben hiteles és joghatással bíró dokumentumnak számítanak.

A munkaegészségügyi vizsgálatok területén több évtizedes gyakorlati tapasztalattal és nagy szakértelemmel rendelkező kollégákkal dolgozunk, akik magas színvonalú mérnöki munkát végeznek a helyszíni mérések, mintavételek és vizsgálatok során.

Széleskörű szakmai és üzleti kapcsolatrendszerrel végezzük a munkánkat. Partnereink körébe egyaránt megtalálhatók a kis- és középvállalkozás, valamit a legnagyobb üzemek és szolgáltató cégek is. A munkahelyi levegőminták analitikai vizsgálatára az ország legelismertebb akkreditált vizsgáló laboratóriumait bízzuk meg hosszútávú együttműködési szerződés keretében, akik ellenőrzött módon, szigorú minőségügyi feltételeket teljesítve végzik el a minták elemzését.

A TALENT Szolgáltatási Kft. szakemberei a munkahelyi méréseket a megrendelő igényeihez igazodó, kölcsönösen egyeztetett időpontban végzik el. A vizsgálati eredmények kiértékelését a vonatkozó jogszabályok, nemzetközi-irányelvek, vagy az ügyfél által rendelkezésre bocsátott saját, speciális követelmények, irányelvek alapján végezzük. Határértéket meghaladó vizsgálati eredmények esetén pedig szakmai tanácsadással segítjük a lehetséges egészségvédelmi, munkavédelmi, technológiai intézkedések bevezetését.

Tevékenységünkre minőségi garanciát jelent, hogy Vizsgálólaboratóriumunk a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által NAH-1-1894/2021 számon akkreditált és az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerben működik. Munkatársaink a Magyar Mérnöki Kamara, valamint az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal által bejegyzett és nyilvántartott szakértők, szakterületükön több értizedes tapasztalattal rendelkeznek.