Fenntartható fejlődés

A TALENT Szolgáltatási Kft. a gazdasági tevékenységét úgy végzi, hogy a bennünket körülvevő társadalommal és természeti környezettel összhangban legyen. Etikai előírásaink meghatározzák az ügyleti gyakorlatunkban elvárt magatartást, a jogszabályok, szerződések betartását, a hátrányos megkülönböztetés tilalmát, és a társadalom érdekeinek szem előtt tartását. Kiemelt szerepet kap életünkben a társadalmi felelősségvállalásunk, büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk a munkahelyi környezet javításához és a tágabb környezeti értékek megóvásához.

Vállalkozásunk magas színvonalú szolgáltatásaival igyekszünk segíteni az emberek életfeltételeinek javítását, az életminőségének megőrzését, a munkavállalók egészségének védelmét. Objektív mérési adatokkal hozzájárulni a csökkenő károsanyag kibocsájtáshoz, a természeti erőforrások hatékonyabb felhasználásához, a környezetszennyezés csökkentéséhez, a környezet megóvásához. Célunk, hogy példamutatással és elhivatottsággal aktívan támogassuk egy, a jövő generációk számára is egészséges és élhető világ megőrzését.

Törekszünk arra, hogy járműparkunk is minél kisebb környezeti lábnyomot hagyjon, így a kisebb környezeti terhelést jelentő elektromos meghajtású autók használatát részesítjük előnybe. Irodai tevékenységeink során törekszünk a takarékos, környezetkímélő megoldások alkalmazására: ajánlatainkat elektronikus formában készítjük, a dokumentumainkat, ahol lehetséges elektronikus formában tároljuk. Biztosak vagyunk abban, hogy hiteles üzleti működésünkhöz szükség van a fenntarthatóság elveinek mindennapi gyakorlatban történő alkalmazására.

Partnereinknek segítséget nyújtunk a hazai és európai jogszabályoknak való megfelelésben, garantálva az egészséget és biztonságot nem veszélyeztető munkavégzést, környezetünk megóvását és a fenntartható fejlődést. Partnereinknek nyújtott szolgáltatásainkkal nem csak az időszakosan felmerülő problémák megoldásában segítünk, de hosszan tartó együttműködéseink során biztosítjuk az előírásoknak, törvényi rendeleteknek való naprakész megfelelést.